Allergie informatie: Panada (licht pittige hapjes)
Terug naar het receptIngrediënten
- ingrediënten deeg:
- 200 gram bloem
- 1 ei
- 1 eetlepel melkpoeder
- 0,5 theelepel zout
- 2 eetlepels suiker
- 1,5 theelepel gist
- 75 milliliter water
- ingrediënten vulling:
- 200 gram gekookte tonijn
- boemboe’s:
- 2 rode lomboks
- 3 teentjes knoflook
- 2 serehstengels
- 1 theelepel zout
- 2 eetlepels suiker
- 500 milliliter olie om te frituren
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Noten-chocolade-banaanprikkers
Met melkchocolade, noten en bananen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor
- Home
- Recept
- Hapjes
- Panada (licht pittige hapjes)
- Allergieen informatie