Allergie informatie: Olijven-tapenade
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram zwarte olijven
- 100 gram groene olijven
- 40 gram gedroogde tomaatjes
- 1 deciliter olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 15 gram kappertjes
- 40 gram parmezaanse kaas (geraspt)
Meer Recepten
- Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Gemarineerde olijven
Met olijven, knoflook, tijm uit Spanje
4 porties - 3 uur en 5 minuten
Tapas - sacha - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Picado
Met rundergehakt, rode peper en groene paprika uit Antillen
4 porties - 35 minuten
Stoofschotels - carlotta
- Home
- Recept
- Hapjes
- Olijven-tapenade
- Allergieen informatie