Allergie informatie: Lemper
Terug naar het receptIngrediënten
- (voor 16 lemper's)
- 1 pond ketanmeel
- 1 bosje daun pandan bladeren, gewassen.
- 0,5 blok santen
- 5 sjalotten, fijngesneden
- 0,5 theelepel peper
- 0,5 theelepel laos
- 1 theelepel ketumbar (komijn)
- 3 kemirienoten
- 1 theelepel zout
- mespunt trassi
- mespuntje kurkuma
- 3 eetlepels arachideolie
- 3 teentjes knoflook
- 250 gram rundergehakt/kip/gestoomde makreel (ontgraat)
- vershoudfolie
Meer Recepten
- Lemper
Met ketan rijst, kip en indische kruiden uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Hapjes - nickey - Lemper Ikan
Met tonijn, kleefrijst en knoflook uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Hapjes - 34533 - Lemper Ajam
Met kipfilet, kleefrijst, ui uit Indonesie
6 porties - 55 minuten
Gevogelte - 34533