Allergie informatie: Kroketten van Ibericoham
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 teen knoflook
- 50 gram boter
- 8 eetlepels bloem
- 0,5 liter melk
- 160 gram Ibericoham
- 2 eetlepels gesneden, verse peterselie
- 2 hele eieren
- 150 gram paneermeel naturel
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Hapjes
- Kroketten van ibericoham
- Allergieen informatie