Allergie informatie: Kroketten
Terug naar het receptIngrediënten
- boter
- 225 milliliter water
- 1 bouillonblokje
- 30 gram boter
- 30 gram bloem
- peper
- zout
- 3 gram worcestersaus
- 5 gram citroensap
- 5 gram zout
- 100 gram gekookte ham
- 2 eetlepels bieslook
- 2 eetlepels peterselie
- 100 gram paneermeel
Meer Recepten
- Oven gerecht met venkel
Met venkel, aardappel kroketten en ham uit Nederland
3 porties - 30 minuten
Hoofdgerechten - bettywest - Eendenborst met frambozen
Met eendenborst, frambozen en kroketten uit Frankrijk
6 porties - 1 uur en 10 minuten
Gevogelte - sepopa - Gebraad a la bobbonne
Met kalkoengebraad, erwten en kroketten uit Belgie
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - wauthier