Allergie informatie: Kleine loempia
Terug naar het receptIngrediënten
- 125 gram worteltjes
- 1 rode paprika
- 2 teentjes knoflook
- 1 ei
- 3 eetlepels paneermeel
- zout
- 400 gram rundergehakt
- 1 pak diepvries filodeeg
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eiwit
- 400 gram tomatenblokjes op sap uit blik
- 1 teentje extra knoflook
- 100 milliliter bouillon van 1 tablet
Meer Recepten
- Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Gehaktballetjes in tomatensaus
Met gehakt, tomatenpuree en basilicum uit Nederland
2 porties - 25 minuten
Snacks - jazzlyn - Rijst met kip in room
Met rijst, kipfilet en spitskool uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - leintje30
- Home
- Recept
- Hapjes
- Kleine loempia
- Allergieen informatie