Allergie informatie: Kaassoufflé
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 gram boter
- 40 gram rijstebloem
- 250 milliliter melk
- 100 gram geraspte gruyere
- 4 eieren
- peper naar smaak
- zout naar smaak
Meer Recepten
- Broodje kaas-kaassouflé
Met witte bol, belegen kaas en paneermeel uit Nederland
1 portie - 10 minuten
Lunchgerechten - kees_rundvlees - Spinazie stampot met Kaassoufle
Met aardappel, spinazie en kaassouffle uit Nederland
1 portie - 35 minuten
Stamppotten - EFWAH - Broccoli-kaassoufflé
Met broccoli, eieren en witte basissaus uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Groentegerechten - bettyvandijk - Kaassoufflé
Met eiwitten, geraspte belegen kaas en kwark uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Taart en gebak - lucyvader - Kaassoufflé
Met eieren, boerenkaas en melk uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Ovenschotels - culikwek
- Home
- Recept
- Hapjes
- Kaassoufflé
- Allergieen informatie