Allergie informatie: Italiaanse kruidenbroodjes
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor het deeg:
- 500 gram bloem
- 50 gram verse gist
- 10 gram zout
- 10 gram basterdsuiker
- 80 gram margarine
- 250 gram melk
- Kaascreme:
- 150 gram boter
- 200 gram geraspte kaas
- 50 gram bloem
- 1 ei
- peper
- zout
- worcestershiresaus
- oregano
- paprikapoeder
- gehakte en gefruite uitjes
Meer Recepten
- Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Italiaanse salade met haricots verts
Met aardappels, haricot verts en pesto uit Italie
2 porties - 40 minuten
Maaltijdsalades - bettyvandijk - Italiaanse basissaus
Met tomaten, gehakt en prei uit Italie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Sauzen en marinades - ydeetje - Krokante kruidenbroodjes
Met baquettes en kruidenbote uit Nederland
1 portie - 20 minuten
Broodgerechten - hoet4 - Iglovis met bietensalade
Met witvis, rode bieten en komkommer uit Rusland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - beamantel
- Home
- Recept
- Hapjes
- Italiaanse kruidenbroodjes
- Allergieen informatie