Allergie informatie: Hongaarse Pogácsa
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram meel
- 140 gram margarine
- 125 gram zure room
- 2 eieren
- 90 milliliter melk
- 14 gram droge gist
- 1 theelepel suiker
- 4 theelepeltjes zout
- 200 gram geraspte kaas
Meer Recepten
- Hongaarse Speklappen
Met speklappen, paprikapoeder en ui uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Vlees - harwoon - Hongaarse cevapcici spiesen
Met lamsgehakt, rundergehakt en knoflook uit Joegoslavie
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Hongaarse groentesoep
Met hongaarse goulashsoep, mager spek en rode paprika uit Hongarije
4 porties - 25 minuten
Soepen - bettyvandijk - Pörkölt (Hongaarse stoofpot)
Met rundvlees, uien en witte paprika uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 50 minuten
Stoofschotels - jaccor - Hongaarse zuurkool
Met hamlappen, zuurkool en paprika uit Hongarije
3 porties - 40 minuten
Stoofschotels - nienke66
- Home
- Recept
- Hapjes
- Hongaarse pogácsa
- Allergieen informatie