Allergie informatie: Hollandse garnalenhapjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram Hollandse garnalen
- 2 theelepels creme fraiche
- 2 theelepels mayonaise
- peper
- zout
- 0,25 theelepel citroenschilrasp
- 0,25 theelepel citroensap
- 2 theelepels fijngehakte augurken
- 2 theelepels zeer fijngesneden tomaat
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Sateballetjes
Met satesaus, rundergehaktballetjes en kastanjechampignons uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Vlees - breemer
- Home
- Recept
- Hapjes
- Hollandse garnalenhapjes
- Allergieen informatie