Allergie informatie: Hartige cupcake met tonijn en mais
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram zelfrijzend bakmeel, gezeefd
- 1 theelepel bakpoeder
- 250 milliliter karnemelk
- 2 eieren,op kamertemperatuur
- 70 gram geraspte kaas
- 0,5 theelepel zout
- 50 gram gedroogde lente-uiensoep (bijvoorbeeld Honig)
- 100 gram maiskorrels, uitgelekt
- 100 gram tonijn,uitgelekt
- 1 klein rood uitje , gesnipperd
- muffinbakvorm voor 12 stuks
- papieren vormpjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hapjes
- Hartige cupcake met tonijn en mais
- Allergieen informatie