Allergie informatie: Hapje met zalm en kappertjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram zalm (blik)
- 2 eetlepels kappertjes (pot)
- geraspte schil van 0,5 citroen (biologisch)
- peper
- 20 kleine rondjes of plakjes roggebrood
- 20 kleine stukjes augurk (zoetzuur)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie
- Home
- Recept
- Hapjes
- Hapje met zalm en kappertjes
- Allergieen informatie