Allergie informatie: Ham-kaas rijstballetjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram risottorijst
- 50 gram ongezouten boter
- 2 eetlepels peterselie, gehakt
- 200 gram Parmezaanse kaas, geraspt
- 4 eieren
- 125 gram mozzarella, in blokjes
- 125 gram parmaham, in stukjes
- zout en peper
- 50 gram bloem
- 6 eetlepels broodkruim
- olijfolie om te frituren
Meer Recepten
- Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Ingepakte frites
Met aardappel, kalkoenfilet en rauwe ham uit Belgie
4 porties - 20 minuten
Aardappelgerechten - jipenjanneke - Tomatensoep met mais en ham
Met tomatensoep, achterham en mais uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Soepen - bettyvandijk - IJsbergsla met Edammer en druiven
Met ijsbergsla, edammer kaas en blauwe druiven uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Groentegerechten - ma-griet - Ham met meloen
Met parma ham en suikermeloe uit Italie
4 porties - 10 minuten
Koud - geralda
- Home
- Recept
- Hapjes
- Ham-kaas rijstballetjes
- Allergieen informatie