Allergie informatie: Gevulde dobbelstenen
Terug naar het receptIngrediënten
- (voor 27 stuks)
- 1 ui
- 200 gram tartaar
- 6 sneetjes roggebrood (à 40 gram)
- 50 gram boter
- 1 dikke plak belegen kaas (ca. 150 gram)
- 200 gram gerookte zalm
- mayonaise
- mierikswortel
- mosterd
Meer Recepten
- Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro - Gevulde courgette met gehakt en knoflook
Met gehakt, oregano en ui uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - margret - Gevulde kip in braadzak
Met kip, knoflook en olijven uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Hoofdgerechten - jacob
- Home
- Recept
- Hapjes
- Gevulde dobbelstenen
- Allergieen informatie