Allergie informatie: Gehaktbrood met een Italiaans tintje
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo gekruid half-om-half gehakt
- 2 eieren, geklutst
- 2 uien, fijngesnipperd
- 2 tenen knoflook, fijngesnipperd
- 1 rode paprika fijngesneden
- 1 bakje/potje semi-zongedroogde tomaten, fijngesneden
- 2 eetlepels gedroogde Italiaanse kruiden
- 20 eetlepels paneermeel
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hapjes
- Gehaktbrood met een italiaans tintje
- Allergieen informatie