Allergie informatie: Gebak met geitenkaas en zongedroogde tomaten
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 koffielepel boter
- 300 gram verse geitenkaas
- 50 gram geraspte parmezaansse kaas
- 1 koffielepel tijmblaadjes
- 2 eierdooiers
- 2 eetlepels bloem
- 6 eiwitten
- zout
- peper
- garnituur:
- 6 zongedroogde tomaten
- basilicumblaadjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hapjes
- Gebak met geitenkaas en zongedroogde tomaten
- Allergieen informatie