Allergie informatie: Cupcakes met gerookte zalm en roomkaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram zelfrijzend bakmeel
- 1 ei
- 2 eetlepels olijfolie
- 125 milliliter melk
- 80 gram geraspte kaas
- 5 takjes dille, waarvan 3 takjes fijngehakt
- 100 gram roomkaas
- 150 gram gerookte zalm
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hapjes
- Cupcakes met gerookte zalm en roomkaas
- Allergieen informatie