Allergie informatie: Crostini met parmaham en tomaat
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ronde bol brood (van 2 dagen oud) of een (afbak) ciabattabrood
- 2 teentjes knoflook (geperst)
- olijfolie extra vergine
- 150 gram parmaham, in plakken
- 3 vleestomaten, in plakken
- ca. 10 basilicumblaadjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hapjes
- Crostini met parmaham en tomaat
- Allergieen informatie