Allergie informatie: Chilli ongepelde garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram grote garnalen, ongepeld bij de toko
- citroen of azijn
- 3 eetlepels rode, zoete chilli saus
- 0,5 eetlepel donkere sojasaus
- 0,25 eetlepel zoete ketjap saus
- 1 theelepel zoute ketjapsaus
- 1 eetlepel ketchup
- worcestershire sauce (optioneel)
- 1 ui, fijngesneden
- 0,5 eetlepel knoflook, zeer fijngesneden
- 5 centimeter gember, zeer fijngesneden
- 3 eetlepels olie
Meer Recepten
- Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Grapefruit-garnalen cocktail
Met rode grapefruit, gele grapefruit en garnalen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - harwoon - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor - Garnalen met koriander en limoen
Met garnaal, korianden en limoensap uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Koud - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hapjes
- Chilli ongepelde garnalen
- Allergieen informatie