Allergie informatie: Bo la lot (gegrild rundvlees in druivenbladeren)
Terug naar het receptIngrediënten
- voor 16 stuks:
- 250 gram rundergehakt
- 60 gram vetspek, fijngesneden
- 2 stengels citroengras (sereh), fijngesneden
- 1 grote teen knoflook, fijngehakt
- 1 theelepel gemalen kurkuma
- 1 theelepel gemalen kaneel
- 2 theelepels vijfkruidenpoeder
- 1 eetlepel palmsuikersiroop (of 1 theelepel palmsuiker of fijne rietsuiker)
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel vers gemalen zwarte peper
- 16 druivenbladeren, goed afgespoeld indien ingemaakt op zout water
- aluminiumfolie
- (opmerking: in vietnam gebruikt men voor dit hapje bladeren van de plant liter lot (wilde peper). Deze zijn in europa niet gemakkelijk te vinden, maar druivenbladeren voldoen ook uitstekend.)
Meer Recepten
- Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Rundvlees met chilipepers, paprika en maïskolfjes
Met runderfilet, paprika en mais uit Thailand
4 porties - 10 minuten
Vlees - armaco - Tajine met rundvlees, aubergine en pruimen
Met runderlappen, aubergine en gedroogde pruimen uit Marokko
4 porties - 3 uur
Hoofdgerechten - Askie
- Home
- Recept
- Hapjes
- Bo la lot (gegrild rundvlees in druivenbladeren)
- Allergieen informatie