Allergie informatie: Bitterbal van asperge met een vijgenchutney
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram (basis)salpicon
- 75 gram asperges, in blokjes gesneden
- peterselie
- bloem
- eiwit
- panko
- Voor de vijgenchutney:
- 2 deciliter rode wijnazijn
- 10 verse vijgen, in kwarten gesneden
- 1 eetlepel bloemenhoning
- 1 eetlepel gembersiroop
- 1 eetlepel appelstroop
- 150 gram suiker
- gemalen zwarte peper
- anijszaad gemalen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hapjes
- Bitterbal van asperge met een vijgenchutney
- Allergieen informatie