Allergie informatie: Balkenbrij (pittig en anders gekruid)
Terug naar het receptIngrediënten
- 2000 gram varkenskrabben
- 500 gram hamlappen
- 500 gram spek
- 5 eetlepels rommelkruid
- 1 theelepels nootmuskaat
- 2 theelepels paprika poeder
- 1,5 theelepel kerrie poeder
- 0. 5 theelepel djahe poeder
- 0. 25 theelepel laos poeder
- 2 theelepels sambal oelek
- 0. 5 theelepel kruidnagel poeder
- 2 theelepels peper
- 2 eetlepels piment
- 1 eetlepel tabasco
- 1 eetlepels Worcesterhiresaus
- 400 gram boekweitmeel
- 100 gram reuzel
- 100 gram runder vet
- zout
Meer Recepten
- Kool rolletjes
Met gehakt, rijst en witte kool uit Canada
4 porties - 20 minuten
Stoofschotels - willewies - Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)
Met geraspte kokos, rietsuiker en groente naar keuze uit Suriname
10 porties - 30 minuten
Groentegerechten - Sonrisa - Daging Rawon (Gekruid rundvlees met keluwaknoten)
Met runderlappen, knoflook en sjalotten uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Brabantse balkenbrij van mijn moeder
Met boekweitmeel, vers spek en rommelkruid uit Nederland
20 porties - 10 minuten
Hapjes - meinweg - Pittig wortelgerecht
Met wortel, ui en rozijnen uit Verenigde Staten
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - hannekeh
- Home
- Recept
- Hapjes
- Balkenbrij (pittig en anders gekruid)
- Allergieen informatie