Allergie informatie: Baklava
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram filodeeg
- 75 gram amandelen
- 75 gram walnoten
- 75 gram pistachenoten
- 3 theelepels gemalen kaneel
- 100 gram boter
- 1,5 deciliter honing
- 2 eetlepels citroensap
- 2 eetlepels sinaasappelsap
- 1/2 deciliter water
- nodig:
- huishoudfolie
- schone theedoek
- oven
- glazen ovenschaal
Meer Recepten
- Fruitsuiker baklava
Met filodeeg voor baklava, appelen en jam uit Nederland
10 porties - 1 uur en 30 minuten
Feestjes en verjaardags hapjes - wendy51 - Baklava (notengebak)
Met filodeeg, walnoten en honing uit Griekenland
1 portie - 1 uur en 30 minuten
Taart en gebak - christina57 - Baklava
Met bladerdeeg, walnoten en honing uit Turkije
4 porties - 1 uur
Hoofdgerechten - girl5555 - Baklava met arbikozen en amandelen
Met filodeeg, amandelen en gedroogde abrikozen uit Turkije
8 porties - 1 uur
Hapjes - girl5555 - Baklava met noten
Met filodeeg, noten en honing uit Turkije
4 porties - 1 uur
Hapjes - girl5555