Allergie informatie: Amuse geitenkaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepel gepelde pistachenoten
- 4 grote pitloze olijven (b. v. pesto)
- 100 gram zachte geitenkaas
- 1/2 geraspte schil van sinaasappel
- amuselepels
Meer Recepten
- Amuse coquille
Met coquilles, zeekraal en kaviaar uit Nederland
12 porties - 20 minuten
Amuses - toulouce - Meloen met geitenkaas
Met meloen, geitenkaasjes en witte wijnazijn uit Nederland
2 porties - 25 minuten
Nagerechten - lucyvader - Kip amuse
Met kipfilet, walnoot en olijf uit Nederland
6 porties - 20 minuten
Amuses - eduward - Vijgen met warme geitenkaas
Met geitenkaas, honing en vijgen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - bettyvandijk - Heilbot amuse (lepel)
Met gerookte heilbot, zalmpate en rucola uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Amuses - loigi
- Home
- Recept
- Hapjes
- Amuse geitenkaas
- Allergieen informatie