Ponche crema (eierpunch)

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Blender

Bereidingswijze

  1. Scheid de dooiers van het eiwit.
  2. Blender de eidooiers tot de geur er af is (ongeveer 5-10 minuten).
  3. Voeg een voor een de blikjes gecondenseerde toe.
  4. Voeg de en de toe.
  5. Laat nog ongeveer 10 minuten blenderen.
  6. Spoel een lege fles (0,7 liter of 1 liter) goed om met heet water.
  7. Laat goed drogen.
  8. Giet de Ponche crema in de fles.
  9. Sluit de fles af als het schuim weg is.
  10. Koel bewaren.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Ponche crema (eierpunch)

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Ponche crema (eierpunch)
VariatieAantalGang
Ponche crema (eierpunch)1Cocktails met alcohol

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in rum
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Ponche crema (eierpunch) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies
RESET

In plaats van eieren, 1 of 2 flessen advocaat gebruiken. Smaak prima en geen last van geur of salmonella
donminguel 19 april 2014
De salmonella zit in de eierschil, even de ei koken 45 tot 60 sec. De ongekookte ei gebruiken gewoon.
Koriander 6 november 2013
Rauw ei kan toch niet vanwege evt. salmonella?
Cyn 9 januari 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
118 kcal
5%472 kcal
Vetten
7 g.
11%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ponche crema (eierpunch)