Allergie informatie: Cendol (Tjendol drankje)
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de siroop:
- 100 gram bruine basterdsuiker of gula djawa
- voor de tjendol:
- 100 gram rijstebloem
- 1 eetlepel maizena
- zout
- 3 eetlepels kristalsuiker
- natuurlijke levensmiddelenkleurstof (rood en/of groen)
- Voor de drank:
- ijsblokjes
- ca. 8 deciliter romige kokosmelk (blik of pakjes)
Meer Recepten
- Bandrek (drankje)
Met kaneel, kruidnagel en palmsuiker uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Dranken - jaccor - Zomer drankje
Met sinaasappel, grapefruit en citroen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Cocktails zonder alcohol - harwoon - Valentijns drankje
Met frizante, citroenjenever en amaretto uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Valentijn - sannew - Kelapa muda (kokos drankje)
Met jonge kokos, rozensiroop en ijsblokjes uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Cocktails zonder alcohol - jaccor - Drankje
Met turkse mokka, bessenjenever en 7-up uit Nederland
1 portie - 5 minuten
Cocktails - krolletje
- Home
- Recept
- Dranken
- Cendol (tjendol drankje)
- Allergieen informatie