-
Het is voor mij de eerste keer dat ik advocaat ga maken, dus ben nog wat onwennig. Bedoelen jullie de volledige eieren of alleen de eigelen?
Liliane gaf dit recept 5/5 sterren
-
Makkelijk om te maken, heel erg lekker
Maureen gaf dit recept 5/5 sterren
-
Genoeg brandewijn te verkrijgen in Canada - het heet gewoon 'brandy' en is in alle liquor stores te vinden.
Arianne gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik gebruik de hele eieren dus het eigeel en het wit, in Canada is geen brandewijn verkrijgbaar voor zover ik weet en gebruik daarvoor dus RUM.
Aleida gaf dit recept 5/5 sterren
-
Mijn moeder maakte dit vroeger al en deed dit in een beschuitbus met een stamper met gaten die even wijd was als de bus . Hierin plm. 12 eieren met 350 gr. Suiker en twee zakjes vanille suiker en maar stampen.Met de bus in heet water plm.80 graden . Totdat de advocaat dik werd en dan in ijskoud water na stampen! Als de advocaat is afgekoeld in potjes gieten en dan in de koelkast zetten. Heel erg lekker!
Atty Palsma gaf dit recept 4/5 sterren