Chinese Nasi goreng

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Wok

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst 8 minuten in kokend , doe de rijst in een vergiet en spoel af met koud .
  2. Laat rustig uitlekken.
    Kruidt het nasi/bamivlees met en en bak het bruin in 2 el in de wok.
  3. Laat het daarna in een vergiet uitlekken.
    Snijdt de in kleine blokjes,
    klop de los met wat en bak een omelet en snij deze in kleine blokjes.
    Snij de in de lengte in vieren en vervolgens in kleine stukjes.
    Meng de uitgelekte rijst, , omelet, vlees en goed door elkaar.
    Snij de in grove stukjes.
  4. Pel de knoflooktenen en snij deze fijn.
    verbrokkel een klein brokje , ca 1 cm3
    Verhit de olie in een wok, en bak de , en glazig.
  5. Bak vervolgens de gemengde rijst in ca 5 minuten goed door, zodat alle rijst gebakken wordt en het geheel goed heet is geworden.
  6. Kruid eventueel bij met vissaus, ve-tsin en en .
    Indien je pittiger wilt, snijdt dan een rode fijn en bak deze mee met de , en de .

    Lekker met saté, zoetzuur (Atjar) gebakken ei, kroepoek, etcetera etcetera.
    Smakelijk.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in trassi
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
103 kcal
5%618 kcal
Vetten
9 g.
12%54 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%6 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Chinese Nasi goreng