Allergie informatie: Pittige makreelschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- Gestoomde makreel
- 2 knoflookteentjes (bawang poetih)
- 6 lombok rawit
- 2 theelepels djahe (gemberpoeder)
- zout naar smaak
- 0,5 theelepel suiker
- 3 a 4 tomaten
- 1 eetlepel olijfolie
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr
- Home
- Recept
- Budget
- Pittige makreelschotel
- Allergieen informatie