Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Noedels met Sint Jacobsschelpen recept
Noedels met Sint Jacobsschelpen recept

Noedels met Sint Jacobsschelpen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de Sint Jacobschelpen in stukjes van ongeveer 1 cm. Snijd de paprika's in kleine vierkantjes. Breng het geheel al roerend in een pan en meng met olijfolie en viskruiden. Laat het een beetje sudderen en voeg er de noedels bij. Voeg de sojasaus bij. Kruid naar smaak indien nodig. Laat gedurende 10 minuten op een laag vuurtje. Serveer warm met een glas lychee wijn.

Serveersuggesties

Indien je de paprika's liever een beetje krokanter eet, voeg ze maar pas op het einde.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit noedels met sint jacobsschelpen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven