Allergie informatie: Broodrol met asperges, gehakt en gebakken ei
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram bloem
- snufje zout
- half pakje gistkorrels
- 2 theelepels olijfolie
- 50 gram geraspte emmentaler kaas
- 200 gram geschilde asperges
- 200 gram gehakt
- 10 olijven
- 1 teentje knoflook
- 3 eieren
- 2 eetlepels sesamzaadjes
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Budget
- Broodrol met asperges, gehakt en gebakken ei
- Allergieen informatie