Allergie informatie: Zwitsers boerenbrood
Terug naar het receptIngrediënten
- voorbereiding: ± 45 min.
- rijzen: ± 3 uur
- baktijd: ± 30 min.
- Voor 1 brood:
- 20 gram verse gist
- 1/2 liter koud water
- 300 gram roggemeel (en wat extra voor het verwerken)
- 500 gram tarwebloem (en wat extra voor het verwerken)
- 2 theelepels zout
- 2 eetlepels olie
Meer Recepten
- Wit boerenbrood
Met boerewit bloem, gist en water uit Belgie
2 porties - 3 uur en 15 minuten
Broodgerechten - jrat - Spaans tomatenbrood
Met boeren brood, tomaten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Broodgerechten - lekker_koken - Zeebaars met venusschelpen
Met zeebaarsfilet, komkommerkruid en aspergepunten uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Sandwich boerenbrood met olijven en gekookte ham
Met boerenbrood, olijven en gekookte ham uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sandwiches - bettyvandijk - Tomaten-garnalensalade
Met tomaten, garnalen en boerenbrood uit Nederland
4 porties - 2 uur
Voorgerechten - irispons
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Zwitsers boerenbrood
- Allergieen informatie