Allergie informatie: Zuurdesembrood
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram mengsel van volkorenmeel en bakkersbloem
- 1 eetlepel zout
- 1 eetlepel bruine basterdsuiker
- 1 theelepel dubbelkoolzure soda
- voor het startdeeg:
- 1 eetlepel gedroogde gist
- 4,5 deciliter lauw water
- 1 theelepel suiker
- 225 gram volkorenmeel
Meer Recepten
- Mijn zelfgemaakte croutons
Met brood, olijflolie en knoflook uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - HuibV - Zuurdesembrood
Met tarwemeel, zuurdesem startdeeg en lijnzaad uit Nederland
4 porties - 1 uur
Broodbakmachine - jeannet - Bruschetta met kippenlevertjesmousse en truffel
Met kippenlevertjes, zuurdesembrood en witte zoete wijn uit Italie
2 porties - 30 minuten
Tapas - bionda - Champignons in basilicumpesto op zuurdesembrood
Met champignons, knoflook en zuurdesemstokbrood uit Nederland
2 porties - 1 uur en 5 minuten
Groentegerechten - jacob - Soep van knolselderij
Met knolselderij, groentebouillon en zuurdesembrood uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Maaltijdsoepen - ellaarps
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Zuurdesembrood
- Allergieen informatie