Allergie informatie: Zeeuwse bollissen
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram bloem
- 250 gram melk
- 50 gram verse gist
- 75 gram roomboter
- 1 stuk ei
- 25 gram suiker
- 1 theelepel citroenrasp
- 250 gram donkerbruine basterdsuiker
- 20 gram kaneel
Meer Recepten
- Mosselen uit de Languedoc
Met zeeuwse mosselen, knoflook en droge witte wijn uit Frankrijk
2 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - JACDIELIS - Zeeuwse rijsttafel
Met kapucijners, bruine bonen en speklappen uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Streekgerechten - sacha - Zeeuwse babbelaars
Met suiker, azijn en roomboter uit Nederland
10 porties - 20 minuten
Streekgerechten - Tity - Slavinken met gestoofde peren
Met slavinken, gestoofde peren en suikerstroop uit Nederland
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - sacha - Zeeuwse Boerenkool
Met aardappelen, boerenkool en spekjes uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Stamppotten - tricks
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Zeeuwse bollissen
- Allergieen informatie