Allergie informatie: Worstenbroodjes
Terug naar het receptIngrediënten
- deeg:
- 250 gram patent bloem
- 11 gram droge gist of 22 gram verse gist
- 150 milliliter water
- 4 gram zout
- vulling:
- 500 gram verse braadworst of saucijsen
- 2 eetlepels mosterd
- 150 gram geraspte pittige kaas
Meer Recepten
- Worstenbroodjes aan een prikker
Met knokworsten, bladerdeeg en ei uit Nederland
10 porties - 30 minuten
Lunchgerechten - bettyvandijk - Mini worstenbroodjes
Met croissantdeeg en knakworstje uit Nederland
20 porties - 15 minuten
Hapjes - sassefras1972 - Mini worstenbroodjes
Met bladerdeeg en cocktailworstje uit Nederland
1 portie - 15 minuten
Broodgerechten - hoet3 - Worstenbroodjes
Met bladerdeeg en knakworstje uit Nederland
20 porties - 30 minuten
Broodgerechten - hoet4 - Worstenbroodjes
Met bladerdeeg en knakworste uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Hapjes - janneke81
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Worstenbroodjes
- Allergieen informatie