Allergie informatie: Welsh rarebit of hele chique kaastoast
Terug naar het receptIngrediënten
- 25 gram boter
- 25 gram bloem
- 100 milliliter bruin bier
- 150 gram rijpe Cheddar kaas, geraspt, of extra belegen Goudse
- 1 eigeel
- 1 theelepel Engelse mosterd of Dijon mosterd
- 4 theelepel Worcestershire sauce
- snufje cayennepeper
- 4 dikke plakken volkoren of meergranen brood
- versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken - Abrikozencoulis
Met gedroogde abrikozen en citroensa uit Nederland
8 porties - 55 minuten
Bijgerechten - daja - Bloemkool met runderreepjes
Met bloemkool, runderlappen en ui uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Roerbakgerechten - Chriss - Gegrilde zeebaars met knoflook
Met zeebaars, knoflook en peterselie uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - Hieke - Witte bonenpot met shoarmavlees
Met witte bonen in tomatensaus, shoarmavlees en zongedroogde tomaatjes uit Nederland
3 porties - 15 minuten
Stoofschotels - beumi
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Welsh rarebit of hele chique kaastoast
- Allergieen informatie