-
Heb het recept gemaakt met precies de genoemde hoeveelheden en dat gaf prima deeg. Juiste consistentie.
Lekkere Pizza ook
Edward gaf dit recept 5/5 sterren
-
Met een eitje in het deeg is dit een top recept. Superlekker!
Martine gaf dit recept 5/5 sterren
-
Is er ergens een nul vergeten? Mijn kinderen vonden het een kruimeldeegpizza, wel goed van smaak overigens. Maar de vochthoeveelheid moet danig aangepast worden.
Georgette gaf dit recept 2/5 sterren
-
Er staat centiliters moeten dat geen deciliters zijn?
Casper gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik was al een tijdje opzoek naar een goed recept en ik moet jullie eerlijk zeggen dit is een TOP recept gelijk in 1 keer gelukt en zeer tevreden!
Karin gaf dit recept 5/5 sterren
-
Deeg is wat stug om met de hand te kneden. Komt bij het rijzen wel mooi op en het is heel makkelijk mooi uit te rollen. Je kunt er makkelijk zonder plakken of scheuren een mooie vorm van maken. En niet onbelanrijk... Hij is lekker na het bakken.
Milena gaf dit recept 5/5 sterren
-
@jaccor, 5 deciliter is een halve liter, is dat niet een beetje veel voor 300 gram bloem?
B gaf dit recept 5/5 sterren
-
Een beetje weinig vocht gebruik je, het zullen wel deciliters moeten zijn.
Jaccor gaf dit recept
3/
5 sterren
-
Mooi gelukt! De eerste pizza (flink gevuld) 15 min. laten bakken, daarvan was de bodem nog een beetje klef. De tweede 20 minuten laten bakken, die kwam er prima uit! Dit recept werkt goed (met een beetje extra water in de bbm dus).
Greet gaf dit recept 5/5 sterren
-
De ingredienten voor het deeg in de broodbakmachine gedaan maar aan het eind van het programma was het een droge boel. Toen nog maar wat water toegevoegd en het deegprogramma weer laten draaien. Nu lijkt het beter te gaan. Wordt vervolgd...
Greet gaf dit recept 3/5 sterren
-
5 centiliter is in normale eenheid 50 mL of 0,05 L
Paul gaf dit recept 5/5 sterren
-
Als je droge gist gebruikt, los het op in warm water en doe de suiker er direct bij.
Hans V. gaf dit recept 5/5 sterren
-
Voor het eerst zelf pizzadeeg gemaakt met verse gist. Dit is echt een perfect recept! Goed gelukt en alle eters waren zeer tevreden.
Liesbeth gaf dit recept 5/5 sterren