Pizza tomaat, paprika, champignons, gehakt, kaas

Ingrediënten

+ -
print

Voor het gehaktmengsel:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Koekenpan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Rol het uit en leg het in een ingevette pizzavorm of op een ingevette bakplaat.
  2. Maak de rand van de pizzabodem iets dikker, zodat de vulling er niet af kan lopen.
  3. Zet afgedekt op een warme plaats en laat nog 30 min.
  4. rijzen.
  5. Maak ondertussen het gehaktmengsel als volgt:
  6. Pel het en snipper het fijn.
  7. Verhit de olie in een koekenpan en fruit het glazig.
  8. Pers het erboven uit.
  9. Voeg het gehakt toe en bak het rul m.b.v.
  10. een vork in ca. 10 minuten.
  11. Voeg de tomatencoulis, de in stukjes gesneden en de Italiaanse toe.
  12. Roer goed door.
  13. Laat nog 5 min.
  14. garen en breng op smaak met wat en cayenneper.
  15. Snijd de halve en de klein.
  16. Snijd de in kleine stukjes.
  17. Verdeel de in schijven, verwijder het witte hart.
  18. Snijd de plakken in vieren.
  19. Snijd de in grote stukken.
  20. Leg allereerst de stukken gekookte op de pizzabodem.
  21. Verdeel hierover de in stukken gesneden en .
  22. Schep hierover de tomatencoulis, dan het gehaktmengsel.
  23. Leg de stukken erboven op.
  24. Strooi de erover.
  25. Besmeer plaatselijk met de rode .
  26. Bestrooi royaal met de .
  27. Leg tot slot de brokken erop.
  28. Plaats in het midden van een voorverwarmde oven op 230° C en bak in ca. 20 minuten af, totdat het deeg goudbruin is.
  29. Neem uit de oven en leg op een grote platte schotel.
  30. Snijd of knip in vieren.
  31. Serveer op voorverwarmde borden.
  32. Zet de tabasco op tafel en geef er een stevige, rode Italiaanse wijn bij, zoals een Salento, Negroamaro of Rosso Piceno.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pizzadeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pesto, parmezaanse kaas, kaas, kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas en kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in parmezaanse kaas en kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas en kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1948 kcal
97%3896 kcal
Vetten
135 g.
193%270 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
76 g.
29%152 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pizza tomaat, paprika, champignons, gehakt, kaas