Allergie informatie: Parmezaan-sandwich met olijventapenade
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram olijven zonder pit
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels kappertjes, uitgelekt
- peper en zout
- 10 blaadjes basilicum
- olijfolie
- 12 sneetjes volkorenbrood
- 50 gram spinazie (de blaadjes)
- 100 gram parmaham
- 100 gram parmezaanse kaas, in plakken
- 1 bakje tuinkers, afgeknipt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Parmezaan-sandwich met olijventapenade
- Allergieen informatie