Allergie informatie: Krentenbrood
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram bloem
- 250 gram boter
- 50 milliliter rum
- 0,5 theelepel nootmuskaat
- snufje zout
- 1 zakje vanillesuiker
- 100 gram suiker
- 50 gram verse gist
- 250 milliliter melk
- 100 gram krenten
- 100 gram rozijnen
- 100 gram gekonfijt fruit
- 2 eetlepels poedersuiker
- 100 gram hazelnoten
- 100 gram amandelen
- 1 theelepel geraspte citroenschil
Meer Recepten
- Krentenbrood met spijs
Met witbrood mix, amandelspijs en krenten en rozijnen uit Duitsland
5 porties - 30 minuten
Broodgerechten - leeseth - Rozijnen-notenbrood a la Robby
Met bloem, gist en noten uit Nederland
8 porties - 45 minuten
Broodgerechten - Fregje1970 - Amuse hartige stoofpeer
Met krentenbrood, stoofperen en rode wijn uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Amuses - JeroenVerhagen - Krentenbrood
Met krenten, bloem en suiker uit Nederland
4 porties - 2 uur
Broodgerechten - speelspoesje - Notenbrood met sinaasappelcrème
Met notenbrood of rozijnenbrood, sinaasappel en zure room uit Nederland
8 porties - 25 minuten
Hapjes - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Krentenbrood
- Allergieen informatie