Allergie informatie: Knoflookbrood
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor het brood:
- 500 gram patentbloem
- 10 gram droge gist
- 7,5 gram zout
- eetlepel suiker
- 300 tot 325 milliliter lauw water
- 2 eetlepels olijfolie
- Voor de vulling:
- 3 bollen knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels water
- 1 eetlepel azijn
- 3 eetlepels suiker
- 1 theelepel zout
- 1 takje rozemarijn, de blaadjes eraf en gehakt
Meer Recepten
- Knoflookbrood
Met afbakbroodjes, olijfolie en knoflook uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - motessel - Geroosterd knoflookbrood
Met witbrood, knoflook en olijfolie uit Nederland
8 porties - 5 minuten
Bijgerechten - volkenkoobs - BBM simpel knoflookbrood
Met broodmix wit, knoflookpoeder en oregano uit Nederland
4 porties - 3 uur
Broodbakmachine - samjuul - Knoflookbrood
Met stokbrood, knoflook en zout uit Belgie
4 porties - 15 minuten
Broodgerechten - Taibahr - Knoflookbrood
Met knoflook, stokbrood en roomkaas uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - lindabax
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Knoflookbrood
- Allergieen informatie