Allergie informatie: Knoflook-saliebrood
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel boter om mee in te vetten
- 250 gram volkorenmeel
- 7 gram droge gist
- 3 eetlepels verse salie, gehakt
- 2 theelepels zeezout
- 3 tenen knoflook, geperst
- 1 theelepel heldere honing
- 150 gram lauw water
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Knoflook-saliebrood
- Allergieen informatie