-
Lekker gerecht het smaakt super goed
Thalia gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heel lekker en dat eten we altijd wanneer we naar Zuid Tirol gaan en een tussenstop maken in Beieren.
We deden dit reeds in mei en gaan in augustus terug; dit lekkere gerecht proeven.
Ook in de berghutten in Italië maken ze dit lekkere gerecht en het is echt de moeite waard wat hoog te klimmen om het dan te kunnen verorberen.
Jenny Haesendonclx gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik vindt het zoooooo lekker
Je Oma gaf dit recept 5/5 sterren
-
WOW dit is zo lekker! Alleen als je het voor kinderen maakt - zoals ik - kan er geen rum in.
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
-
Is het erg als je er per ongeluk wat water bij deed?
Jan gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik ga dit recept altijd gebruiken.
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik vind dit zo'n goed recept!
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
-
Een heel leker recept.
Roeland gaf dit recept 5/5 sterren
-
Het is best lekker als ze nog warm zijn.
Robpje gaf dit recept 5/5 sterren
-
Prima! In het boek "Aus der K.K.Kuche" staat het ietsje anders. Het enige dat ik naar origineel oud recept zou adviseren is het gebruik van (iets meer) bruine suiker (cassonade) in het beslag en geen poedersuiker bovenop. :)
-
Cool recept!
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
-
Het is zeer mooi bereid.
En het is vooral heel lekker!
Quinten gaf dit recept 5/5 sterren