Allergie informatie: Italiaanse tosti Parmaham-ananas
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 sneetjes brood (wit of bruin)
- 2 eetlepels gekruide olijfolie
- 1 eetlepel olijfolie
- 0,5 ui
- 2 tomaten
- 3 champignons
- 4 schijfjes ananas (vers of uit blik)
- 100 gram gesneden Parmaham
- 4 plakjes oude kaas
- 4 eetlepels sinaasappel-rozemarijndressing (van oil & vinegar of zelfgemaakt: zie recept)
- Voor de garnering:
- 4 sprietjes bieslook
- 2 plukjes veldsla
- 2 hardgekookte eieren
- 4 zwarte olijven zonder pit
Meer Recepten
- Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Kinderbowl
Met banaan, kiwi en druiven uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Dranken - bettyvandijk - Parmaham met meloen en rucola
Met meloen, parmaham en rucola uit Italie
4 porties - 10 minuten
Voorgerechten - bettyvandijk - Tropische smoothie
Met bananen, passievrucht en kokosmelk uit Suriname
6 porties - 5 uur
Smoothies - Carootje-2 - Mango vlapudding
Met mango, ananas en kokosmelk uit Nederland
1 portie - 10 minuten
Nagerechten - Anyaamsreob
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Italiaanse tosti parmaham-ananas
- Allergieen informatie