Allergie informatie: Gevulde Italiaanse bollen
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 Italiaanse bollen
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 bakje paprika-ui mix (140 gram AH)
- 100 gram rundergehakt
- 2 theelepels Italiaanse kruiden
- zout
- handjevol ijsbergsla
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - 'verdronken' vanilleijs
Met vanille ijs en espress uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Italiaanse salade met haricots verts
Met aardappels, haricot verts en pesto uit Italie
2 porties - 40 minuten
Maaltijdsalades - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Gevulde italiaanse bollen
- Allergieen informatie