Allergie informatie: Gevulde ciabattabolletjes met chorizo en bospeen
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 stengels bleekselderij, in kleine blokjes
- 0,5 krop ijsbergsla, in flinterdunne reepjes
- 200 gram chorizo, in plakjes
- 6 eetlepels slasaus
- 4 bolletjes ciabatta's
- 4 kleine bospenen, in kleine stukjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Gevulde ciabattabolletjes met chorizo en bospeen
- Allergieen informatie