Allergie informatie: Gele rijst met groenten
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram rode linzen
- 0,5 liter kruidenbouillon
- 5 saffraandraadjes
- 1 deciliter melk
- 200 gram langkorrelrijst
- 2 grote aardappelen (geen afkokers)
- 2 vleestomaten
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 1 theelepel gemberpoeder
- ± 30 gram boter
- 300 gram bloemkoolroosjes
- 10,5 deciliter dikke yoghurt
- 45 gram hazelnoten
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Gele rijst met groenten
- Allergieen informatie