Allergie informatie: Frans stokbrood (brood)
Terug naar het receptIngrediënten
- stap 1
- poolish (voordeeg)
- 250 gram volkoren (spelt)meel
- 250 gram lauw water
- 1 gram droge gist
- stap 2
- 500 gram poolish (van de vorige dag)
- 100 gram volkoren (spelt)meel
- 150 gram (spelt)bloem
- 90 gram lauw water
- 7 gram droge gist
- 4 gram zout
Meer Recepten
- Crostini's
Met stokbrood, olijfolie en peper uit Italie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - loez89 - Mijn zelfgemaakte croutons
Met brood, olijflolie en knoflook uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - HuibV - Hamburger extra groot voor 2 personen
Met rundergehakt, brood en ui uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Snacks - mcdaddy1 - Stokbrood met tomaat
Met tomaat, knoflook en basilicum uit Italie
4 porties - 10 minuten
Hapjes - nightwish - Kruidenstokbrood
Met stokbrood, knoflook en olijfolie uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - Wilson
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Frans stokbrood (brood)
- Allergieen informatie