Allergie informatie: Focaccia met olijven, zongedroogde tomaten en rozemarijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 25 gram verse gist
- 3 deciliter lauwwarm water
- 15 gram honing
- 250 gram Amerikaanse patentbloem
- 250 gram Italiaanse harde bloem
- 15 gram zout
- 250 gram groene olijven (zonder pit)
- 250 gram zwarte olijven (zonder pit)
- 100 gram zongedroogde tomaten (droog en voorgeweekt in water)
- 3 takjes fijngehakte rozemarijn
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Focaccia met olijven, zongedroogde tomaten en rozemarijn
- Allergieen informatie