Allergie informatie: Engelse scones
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram zelfrijzend bakmeel
- 2/5 theelepel bakpoeder
- 0,5 theelepel zout
- 50 gram boter of margarine
- 1 zakje vanille suiker
- 2 eetlepel suiker
- 1 ei
- 0,75 deciliter melk
Meer Recepten
- Schoonmoeders aardappelsoep
Met aardappel, salami, shoarma uit Nederland
8 porties - 3 uur
Maaltijdsoepen - ettelocin - Snoepzakjes
Met drop, mentos en fruitkauwgom uit Nederland
1 portie - 1 uur
Feestjes en verjaardags hapjes - jantjebart - Komkommer op Engelse wijze
Met komkommer, kruidenazijn en grove mosterd uit United Kingdom
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - breemer - Bruine bonen soep
Met bruine bonen, poulet en soepgroenten uit Nederland
5 porties - 3 uur
Winter - arja - BBQ kipfiletspies uit Japan
Met kipfilet, paprika en bosui uit Japan
4 porties - 20 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Engelse scones
- Allergieen informatie